Normod Deneyim Merkezi

Koltuk alışverişini ilham verici bir şekilde yapmaya ne dersin? Normod olarak, bunu en verimli şekilde yapabileceğin deneyim merkezleri tasarladık.

Deneyim merkezlerimizde iç mimarlardan oluşan satış ekibimiz ve ilham verici bir ortam seni bekliyor. Bununla birlikte, daha iyi bir Normod deneyimi için öncesinde yapman gerekenleri ve deneyim merkezlerimizde seni nelerin beklediğini öğrenmek ister misin?

1. Gelmeden önce neler yapmalısın?

2. Nasıl geleceksin?

3. Seni neler bekliyor?

4. Sipariş vermeye hazır mısın?

5. Gelemiyor musun?

1. Gelmeden önce neler yapmalısın?

Odanın ölçüsünü al:

Öncelikle koltuklarını yerleştirmek istediğin alanı baştan başa ölçmelisin. Odanı ölçerken kapı, pencere ve varsa kolonlar gibi ayrıntıları ölçmeyi unutma! Bunlar küçük görünen fakat önemli ayrıntılardır. Bu sayede alanını en iyi şekilde nasıl değerlendirebileceğimizi görebiliriz.

Normod Ölçü Alımı

Deneyimine dijitalde başla:

Gelmeden önce sitemizi inceleyerek ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsin. İnternetteki fotoğraflarımızda farklı kumaş ve renkleri nasıl bir araya getirdiğimizi görebilir, Normod deneyimini yaşamış gerçek kullanıcı yorumlarını okuyabilir ve ücretsiz kumaş numunesi talep edebilirsin. Satın almayı düşündüğün kumaşları test etmek seçimlerinde yardımcı olacaktır! 

2. Deneyim merkezlerimize nasıl geleceksin?

Deneyim merkezlerimiz klasik bir mağaza görünümünde değil! Trafik gürültüsünden uzak, sakin bir ev ortamında ürünleri dilediğin gibi incelemeni ve ilham almanı istiyoruz. 

Normod Vadi Deneyim MerkeziSana en yakın showroom adresimize buradan ulaşabilirsin. İstanbul ve Ankara'da olan deneyim merkezlerimiz her gün 10-19 saatleri arasında açık. Randevu almana gerek yok. Her deneyim merkezimize toplu taşıma ya da özel aracınla gelebilirsin.

Hatırlatmak isteriz, Kadıköy ve Ankara deneyim merkezimizde otoparkımız bulunmuyor. Vadi deneyim merkezimizde ücretli valeyi ya da yakında bulunan Vadistanbul otoparkını kullanabilirsin. 

3. Deneyim merkezlerimizde seni neler bekliyor?

Deneyim alanlarımızı ev hissiyatı alabileceğin şekilde dekore ettik. Normod'la ilgili tüm sorularını, sen rahat koltukların tadını çıkarırken cevaplandırmak için buradayız! :) 

Normod Vadi Deneyim Merkezi

Koltuklar:

Normod koltuklar özelleştirilebilirdir: Kol, minder, kumaş ve ayak türlerinden dilediğini seçebilirsin! Normod koltuklarında tasarladığın koltuk sana özel bir birleşimdir. Bu nedenle deneyim merkezlerimizde farklı bir kumaş, renk ya da ayak modeli ile sergileniyor olabilir. Fakat endişelenme, aynı zamanda büyük parçalar halinde sergilediğimiz kumaş kartelamız ve ayak türlerimizi de inceleyebileceksin. Deneyeceğin her bir model, senin koltuğunun nasıl görüneceğini ve hissettireceğini rahatlıkla gösterecek.

Ve koltuklarda yapacağın konfor testi ise en tatlı detayı!

Normod Deneyim Merkezi, Modüler koltuk, Halı Koleksiyonu, Sehpa

Halı, kırlent ve sehpa modelleri:

Koltuklarımızla birlikte halılarımız, kırlentlerimiz ve yeni koleksiyonumuz olan Norac sehpalarımızı da deneyim alanlarının tamamlayıcı dekorları olarak göreceksin. İstersen senin yaşam alanını da süsleyebilirler! :) 

Normod Deneyim Merkezi, Normod Kadife Kiremit

İskelet ve sünger:

Tüm koltuklarımızda aynı iskelet ve sünger malzemesini kullanıyoruz, bu nedenle birini denediğinde bile hepsini denemiş sayılırsın.

Deneyim merkezlerimizde tüm koltuklarda kullandığımız yapıyı gösterdiğimiz bir iskelet modelimiz de var. Koltukların iç malzemesini de gördükten sonra, satış ekibimizle birlikte kurulumu canlı bir şekilde öğreneceksin.

Sana yardımcı olalım:

İç mimarlardan oluşan satış ekibimiz Normod yolculuğunda senin için en iyi ürünü seçmek, sorularını yanıtlamak ve tasarım danışmanlığı yapmak için buradalar.

Uygun koltuk ölçüsü, kumaş ve ayak seçiminde de yardımcı olabilir, senin için en uygun koltuğu birlikte oluşturabiliriz.

Normod iç mimari destek, tasarım danışmanlığı

4. Sipariş vermeye hazır mısın?

Siparişini birlikte oluşturalım:

Sipariş vermeye hazır olduğunda, satış ekibimizle kolayca siparişini oluşturabilirsin. Sana mail atacağımız sipariş formunda aldığın ürün, tahmini teslimat tarihi ve siparişini takip edebileceğin sistemimizin adresi gibi bilgiler yer alıyor. Sipariş verdikten sonra tek yapman gereken sana paketli şekilde ulaşacak Normod’unu beklemek!

Uzaktan siparişini oluştur:

Karar vermek için daha fazla zamana ihtiyacın varsa, sorun değil! Deneyim merkezimizden beğendiğin ürünlerin bilgilerini ve çizimleri içeren dosyayla ayrılacaksın. Deneyim merkezinden aynı zamanda evinin ışığında görüp, karar vermeni kolaylaştıracak numune kumaşları da alacaksın! Bu sayede internet sitemizden siparişini oluşturabilir, WhatsApp hattımızdan da yardım alabilirsin.

Normod kumaş numunesi

 

(Ücretsiz kumaş numunelerini hem internet sitemizden talep edebilirsin, hem de deneyim merkezlerinden alabilirsin.)


5. Deneyim merkezlerimize gelemiyor musun?

Aslında bize hiç uzak değilsin! Anlaşmalı olduğumuz showroom’larda seçili bir ürünümüzü sergiliyoruz. Sana en yakın showroom’a giderek Normod konforuyla tanışabilirsin. Sitemizden talep edebileceğin ücretsiz kumaş numunelerin ile deneyim merkezimize gelmeden kararını verebilirsin!

Aklında bir soru kaldıysa, ne yapman gerektiğini biliyorsun! :) Her zaman bizimle iletişime geçebilirsin: Sorularını yanıtlamak ve iç mimari destek vermek için buradayız!

 

Normod

Favori Ürünleri İncele

Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife
Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife
İndirimli fiyat 24,390.00TL
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı - Normod
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı
İndirimli fiyat55,570.00TL